Nad Luknjo umrla 18-letna planinka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Okoliščine kažejo na gorsko nesrečo
Oglej si celoten članek

Gorski policisti na zahtevni planinski poti nad Luknjo obravnavajo smrt 18-letne Poljske planinke, ki se je z območja Triglava danes pozno dopoldan vračala proti Aljazevemu domu v Vratih.

Obvestila o dogodku policisti se zbirajo, okoliščine kažejo na gorsko nesrečo, z gore pa jo je popoldan mrtvo prepeljal vojaski helikopter z ekipo za resevanje v gorah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:09 15. Avgust 2016.

    In zakaj fotografija južnega ostenja Triglava s Planiko? Bambergerjeva pot je speljana ob robu/razu zahodnega dela severne stene, mimo Sfinge. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.