Na ulici ga je nagovoril, nato okradel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V centru Ljubljane oropal moškega.
Oglej si celoten članek

Iz Policijske uprave Ljubljana poročajo o tatvini, ki se je zgodila včeraj, na območju mestnega centra okoli 22. ure. Storilec, ki ga policija še išče, je ogovoril oškodovanca in mu grozil z nasiljem ter zahteval denar. Ukradel je nekaj deset evrov in iz roke odtujil uro, nato pa pobegnil. Žrtev tatvine je stekla za njim, a se je storilec nato obrnil in ga večkrat udaril, ga lažje telesno poškodoval in pobegnil. 

Opis storilca: moški, visok okoli 175 cm, star okoli 20 let, suhe postave, rjavih temnih las, rjavih oči, oblečen v umazana oblačila, govoril je slovensko. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.