Na rojstnem dnevu klofutal goste

Foto: Žurnal24
Kranjčan je na praznovanju rojstnega dne svojega otroka zmerjal in klofutal goste. Pomiril se je na policiji.
Oglej si celoten članek

Sinoči so bili kranjski policisti obveščeni, da v Kokrici neki moški krši javni red in mir. Izkazalo se je, da je 32-letnik iz Kranja kršil javni red in mir, ko je ob praznovanju rojstnega dne svojega otroka goste zmerjal in nekatere tudi oklofutal. Ker se kljub opozorilu ni pomiril, so ga policisti pridržali.

Z zabave na ceste
Kar se tiče prometa, kranjski policisti sporočajo, da bodo od danes pa vse do konca meseca na podlagi obdobnega načrta za zagotavljanje prometne varnosti v Sloveniji izvajali poostren nadzor na prehodih ceste čez železniško progo. Poleg tega bodo poostreno nadzirali vožnjo v rdečo luč v križiščih in nepravilno uporabo GSM-aparatov med vožnjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.