Na primorski avtocesti večji zastoj

Foto: Prometno-informacijski center A1/E61/E70, Ljubljana - Koper, počivališče Lom, pogled proti Ljubljani
Vozili se boste pol ure dlje ...
Oglej si celoten članek

"Posledice prometne nesreče na primorski avtocesti med Uncem in počivališčem Ravbarkomanda proti Kopru so umaknjene v delovno zaporo," sporočajo s Prometno-informacijskega centra. 

Kljub temu ostaja med Logatcem in Postojno proti Kopru na posameznih odsekih upočasnjen promet, pot se zaradi tega podaljša za približno 30 minut.

Na cesto padlo drevo

Danes dopoldan pa so na lokalni cesti Ržiše–Klančiše v občini Zagorje ob Savi gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Čemšenik morali razžagati in odstraniti drevo, ki je padlo na cesto. "To je ogrožalo promet in mimoidoče," so sporočili z Uprave RS za zaščito in reševanje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.