Na pomurski avtocesti vozil 121 km nad omejitvijo

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Policisti so prehitrega voznika ujeli v četrtek zjutraj.
Oglej si celoten članek

Policisti so včeraj med 5. in 11. uro izvajali poostren nadzor prometa na pomurski avtocesti. V sklopu nadzora so zabeležili 33 kršitev. 

Med njimi je izstopal romunski državljan, ki je ob 7.31 po pomurski avtocesti vozil s hitrostjo kar 231 kilometrov na uro. Omejitev hitrosti pa je na pomurski avtocesti omejena na 110 kilometrov na uro. 

Za takšno kršitev je predpisana globa v višini 1.200 evrov in 9 kazenskih točk. Omenjeni tuji državljan je predpisano globo poravnal, so še sporočili s PU Murska Sobota. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:25 25. Avgust 2017.

    Samo 1200 € in 9 točk ! Verjetno je dobil še polovičko in Milko za na pot !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.