Na parkirišču zgorela avtomobila

Foto: Bralec Goran
Foto: Bralec Goran
V požaru je nastalo za 35.000 evrov materialne škode.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 20.30 je na parkirišču za znanim ljubljanskim klubom izbruhnil ogenj. Zagorela sta dva osebna avtomobila; po podatkih uprave za zaščito in reševanje sta močno poškodovana, glede na fotografije, ki nam jih je posredoval bralec, pa sta popolnoma uničena. Požar so pogasili poklicni gasilci Gasilske brigade Ljubljana.

Zažgali ukraden BMW

Okoliščine požara policisti še preiskujejo. Kot nam je povedala predstavnica za odnose z javnostmi na PU Ljubljana Maja Ciperle Adlešič, je bilo zažgano osebno vozilo znamke BMW 320, ki je bilo v začetku meseca oktobra odtujeno na območju Bežigrada. Požar se je nato razširil še na poleg parkirano vozilo znamke Hyundai IX35.

V požaru je nastalo za 35.000 evrov materialne škode.

Policija primer raziskuje tudi v povezavi z ropom poštnega vozila na Cesti v Mestni log v Ljubljani.

Imate informacijo ali zgodbo za nas? Sporočite nam jo prek spodnjega obrazca. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:58 23. Oktober 2013.

    zakaj pri parlamentu? parlamentarci vozijo mercedese, bmw je pa tipičen avto wannabe osebka z maksimalno izkoriščenim kreditnim limitom:)

  • 11:37 23. Oktober 2013.

    Če nebi bil poškodovan tudi Hjudaj, bi mislil, da se je to zgodilo zadaj za parlemantarnim bifejem..??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.