Na otoku Viru v vodi umrl Slovenec

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Foto: Filip Brala/PIXSELL
V enem dnevu sta na dveh plažah umrla dva človeka. Slovenca je v vodi izdalo srce.
Oglej si celoten članek

Včeraj sta na hrvaških plažah umrla dva človeka, oba pa naj bi imela težave s srcem.

Zadrska policija je danes potrdila, da je 54-letni slovenski državljan v sredo dopoldne umrl za posledicami srčne kapi na plaži v Privlaki na otoku Viru pri Zadru.

Okoli 18. ure pa je bila ravno tako v okolici Zadra na plaži Ljušče najdena 64-letna ženska. Tudi ona je imela težave s srcem, saj je že potrjeno, da je bil vzrok za smrt odpoved srca.

Na Hrvaškem letos umrlo že 12 Slovencev

Na slovenskem veleposlaništvu v Zagrebu so za STA danes povedali, da so bili od začetka leta obveščeni o 12 smrtnih primerih slovenskih državljanov na Hrvaškem. Tako kot 54-letnik, ki je umrl na Viru, so slovenski državljani večinoma umrli zaradi zdravstvenih težav, nekaj pa jih je življenje izgubilo tudi v prometnih nesrečah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.