Na nekaterih cestah je že sneg

Foto: Promet.si Sneg na cesti Foto: Promet.si Sneg na cesti Foto: Promet.si Sneg na cesti
Ponekod po Sloveniji je na cestah nov sneg
Oglej si celoten članek

Za priklopnike in polpriklopnike je zato prepovedan promet na cesti Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič ter na hrvaški strani mejnih prehodov Babno polje in Petrina, na avstrijski strani prelaza Ljubelj so obvezne verige. 

Zaradi burje, ki piha s hitrostjo od 80 do sto kilometrov na uro, je od devetih zjutraj na hitri cesti Razdrto - Nova Gorica med razcepom Nanos inAjdovščino prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osmih ton.

Sneg do nižin možen v torek in sredo

Vremenoslovci sicer sneg do nižin ob močnejših padavinah napovedujejo za torek in sredo. "V torek in sredo bo oblačno z občasnimi padavinami. Meja sneženja se bo ob močnejših padavinah ponekod lahko spustila do nižin. Zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem burja," danes kaže vremenska napoved. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.