Na mejnih prehodih se spet čaka

Foto: K. Kl.
Foto: K. Kl.
Previdno na cesti. Zastoji so predvsem na mejnih prehodih, ter na obalnih cestah.
Oglej si celoten članek

Gost promet z zastoji je trenutno na primorski avtocesti pred priključkom Vrhnika in naprej do cestninske postaje Log v smeri Ljubljane, ter na cestah Izola - Koper ter Bled - Lesce.

Na primorski avtocesti je med Senožečam in razcepom Nanos v smeri Ljubljane zaradi okvare tovornega vozila zaprt počasni pas.

Zastoji in čakalne dobe so tudi pri vstopu in izstopu iz države. Na mejnem prehodu Gruškovje vozniki pri vstopu v državo čakajo 40 minut, pri izstopu 20 minut, na mejnem prehodu Dragonja pri vstopu 40 minut, pri pa izstopu 15 minut, na mejnem prehodu Sečovlje pri vstopu 20 minut.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.