Na Kolodvorsko so takoj poslali več patrulj, to je sledilo

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
S pomočjo občanov so policisti hitro prijeli dva storilca.
Oglej si celoten članek

"Včeraj okoli 18. ure smo bili obveščeni, da sta dva neznana storilca z razbijanjem stekla vlomila v enega izmed vozil, ki je bilo parkirano na Kolodvorski ulici v Ljubljani. Iz vozila sta odtujila nahrbtnik z vsebino in pobegnila s kraja," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Na kraj je bilo napotenih več patrulj, ki so na podlagi obvestil občanov in podanega opisa v bližini prijeli 23- in 20-letnega osumljenca in jima odvzeli prostost. Pri njima so bili najdeni ukradeni predmeti, ki so bili vrnjeni lastniku.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi kaznivega dejanja velike tatvine, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Ob tem se policisti zahvaljujejo pozornim občanom. S tem, da o zaznanem kaznivem ravnanju nemudoma obvestijo policijo, bistveno pripomorejo, da so lahko kazniva dejanja preiskana in storilci zanje odgovarjajo.

"Hkrati pa tudi opozarjamo, da vrednejših predmetov ne puščamo v vozilih na vidnih mestih, saj s tem povečamo možnost da so vozila tarča napadov vlomilcev. Pri tem poleg tega da storilci odtujijo predmete pogosto nastane tudi večja škoda na vozilih," so še opozorili policisti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 00:07 22. Maj 2024.

    Za veliko sranja smo si ljudje sami krivi. To, da postiš torbo v avtu na vidnem mestu, kar kliče po …

  • 12:38 21. Maj 2024.

    Migranti in narkomani... vedar vedno objavijo neznana oseba... sej če bi upokojenec pašteto ukradel bi bil na naslovnici z imenom …

  • 11:43 21. Maj 2024.

    Naši dragi gostje, primariji in doktorji znanosti. Želeli so pomagati in so menili, da je nahrbtnik otrok, zaprt v vročem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.