Na Hrvaškem prijeli Slovenko in sina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pridelovala sta mamila.
Oglej si celoten članek

58-letna mama in 22-letni sin, slovenska državljana, sta na Hrvaškem v priporu. Policija v Karlovcu je danes sporočila, da so ju prijeli zaradi proizvodnje in prodaje mamil. Kot so pojasnili, so med preiskavo hiše v Ozlju nedaleč od Karlovca, ki je v lasti 58-letnice, zasegli priročni laboratorij ter sredstva in opremo za gojenje indijske konoplje.

Karlovška policijska uprava je na svoji spletni strani zapisala, da so v hiši, ko jo uporablja tudi 22-letnik, zasegli 32 rastlin indijske konoplje in 16 vrečk, v katerih je bilo nekaj več kot 800 gramov marihuane. Ozalj leži nedaleč od slovensko-hrvaške meje, približno 15 kilometrov od Metlike.

Svet Kanabis "zaprl" WC školjko

Policisti so zasegli mamila in opremo, fotografije dokaznega gradiva pa so objavili na svoji spletni strani. Žensko in njenega sina so danes prepeljali v pripor. Proti njima so vložili kazensko ovadbo zaradi proizvodnje in prodaje prepovedanih mamil.

Pomočnik načelnika v policijski postaji v Ozalju Željko Jurčević je na današnji novinarski konferenci izpostavil, da so položnice za elektriko za manjšo hišo, v kateri je bil laboratorij, znašale tudi do 6000 kun (800 evrov) mesečno. Ocenil je, da sta mati in sin mamila verjetno namenila za prodajo v Sloveniji in drugod, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Slovenija Štajerca vodila spletno trgovino z mamili

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.