Na cesti lahko naletite na oklepnike

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zaradi mednarodne vojaške vaje na Hrvaškem bo povečan promet vojaških vozil.
Oglej si celoten članek

Na odseku Slovenska Bistrica-Ljubljana-Postojna-Ilirska Bistrica-mejni prehod Jelšane bo danes v jutranjih urah potekal premik 23 vojaških vozil s 14 priklopniki.

Na Hrvaškem vojaškem vadišču Rt Kamenjak je od danes do 21. aprila namreč mednarodna vojaška vaja Ščit 2016, na kateri sodelujejo enote zračne obrambe Slovenske vojske.

V torek dopoldne pa bo vojaški promet nekoliko povečan na odseku Ljubljana-Cerklje ob Krki-mejni prehod Obrežje, in sicer zaradi premika kolone 15 vojaških vozil na območje izvajanja vaje, so sporočili z ministrstva za obrambo.

Vračali se bodo 21 in 22. aprila

Vozila se bodo po istih odsekih vračala 21. in 22. aprila v poznih popoldanskih urah. Vojaška vozila bo v cestnem prometu spremljala vojaška policija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.