Na Čatežu našli kar tri ukradene avte naenkrat

Foto: SENDM UUP GPU ukradena vozila Foto: SENDM UUP GPU ukradena vozila Foto: SENDM UUP GPU ukradena vozila
Med kontrolo voznika tovornega vozila so policisti na avtocestnem postajališču Čatež ob Savi na vozilu odkrili tri ukradena vozila.
Oglej si celoten članek

Policisti Specializirane enote za nadzor državne meje so v sredo pri izvajanju izravnalnih ukrepov na avtocestnem postajališču Čatež ob Savi ustavili in voznika tovornega vozila s priklopnikom za prevoz vozil, bolgarskih registrskih oznak. Na tovornem vozilu in priklopniku je bilo naloženih osem osebnih vozil, ki jih je državljan Bolgarije natovoril v Veliki Britaniji, namenjen pa je bil v Bolgarijo.

Policisti so pri preverjanju identifikacijskih oznak natovorjenih vozil ugotovili, da številke šasije niso odtisnjene v skladu z normami proizvajalca vozil. Zadevo so preverili pri tujih varnostnih organih in ugotovili, da so bila vsa tri vozila junija ukradena v Veliki Britaniji.

Vsa tri vozila - Toyoto C-HR, Toyoto Hilux in Lexus ES 300 - so zasegli. 

Policija bo pristojno tožilstvo seznanila z ugotovitvami. Preiskava in ugotavljanje vseh okoliščin kaznivega dejanja se nadaljuje. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:31 18. Julij 2024.

    Tudi slepa kura zrno najde!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.