Mura spet na dražbo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mura v stečaju bo na javni dražbi ponovno naprodaj 29. avgusta ob dveh popoldne. Stečajni upravitelj Branko Đorđević je razpis dražbe danes objavil na spletnih straneh Ajpesa.
Oglej si celoten članek

Tokrat bo pred dražbo mogoč skrbni pregled družbe. Spomnimo, majska dražba, na kateri se je za nakup zanimala Aha moda, je propadla prav zato, ker niso smeli opraviti skrbnega pregleda. Tokrat bo ta ob podpisu izjave o zaupnosti dovoljen, morebitni kupec pa bo moral zanj plačati 7.200 evrov (z DDV) za materialne in druge stroške za pripravo dokumentacije.

Izklicna cena za podjetje Mura in partnerji ter hrvaško podružnico, nepremičnine in opremo na sedežu podjetja ter blagovni znamki Mura in e.Mura bo 9,7 milijona evrov.

Država je Aha modi v primeru nakupa Mure že konec aprila odobrila državno pomoč v višini 5,8 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.