Mrtvo pijan vozil avto brez dveh pnevmatik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaški policisti so nedaleč od Vinkovcev ustavili voznika, ki je pod močnim vplivom alkohola peljal avtomobil brez dveh pnevmatik.
Oglej si celoten članek

Naslednje tri mesece bo brez vozniškega dovoljenja, v državni proračun pa bo moral nakazati 12.000 kun (1600 evrov). Voznik je s svojo predstavo presenetil tudi policiste, čeprav je že znan prometni prekrškar.

Hrvaški policisti so 44-letnika ustavili v ponedeljek v zgodnjih popoldanskih urah v vasi Mirkovci, potem ko so jih na nevarno vožnjo avtomobila brez dveh pnevmatik opozorili državljani. Niso verjeli lastnim očem, ko so videli, da avtomobil na svoji desni strani ni imel ne prednje ne zadnje pnevmatike, temveč je peljal na platiščih. Vozniku so potem namerili 2,23 promila alkohola v krvi.

Voznik je sicer stari znanec policije, ki je že bil kaznovan zaradi podobnih prometnih prekrškov. Pridržali so ga do streznitve, nato pa poslali k sodniku za prekrške, ki mu je izrekel trimesečno prepoved upravljanja z motornimi vozili B kategorije, prejel pa je tudi visoko denarno kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:51 5. Maj 2021.

    Hrvoje spet pretirava . . .

  • 20:42 5. Maj 2021.

    Dobro, da korona ne seka samo na slovenske možgane. ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.