Motorist umrl pred prihodom helikopterja

Foto: PGD Tolmin
Foto: PGD Tolmin
V trčenju motorista in avtomobila v Dolenji Trebuši je zaradi prehitevanja na ozkem delu cestišča umrl eden od voznikov.
Oglej si celoten članek

Okoli 15. ure je prišlo na cesti Tolmin - Idrija do hude prometne nesreče. V naselju Dolenja Trebuša sta trčila osebni avtomobil in motorist, potem ko je 21-letni voznik avtomobila prehiteval kolono vozil in čez sredino vozišča zapeljal v trenutku, ko mu je nasproti iz smeri Idrije pravilno pripeljal 47-letni voznik motorja. 

Avtomobil je s prednjim levim delom trčil v motor. Na kraj so prihiteli tolminski reševalci, ki so ob pomoči tolminskih gasilcev pričeli z oskrbovanjem poškodovanega motorista. 

Naročili so tudi helikopterski prevoz, ki bi hudo poškodovanega motorista prepeljal v ljubljanski klinični center, vendar so bile poškodbe prehude in je motorist umrl še pred prihodom helikopterja, poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Foto: PGD Tolmin Prometna nesreča Povzročitelj nesreče bo kazensko ovaden, so pojasnili na policiji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:50 8. Avgust 2015.

    Grozljivo :(<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/138233/prometna-kultura-po-nase

  • STF
    08:21 8. Avgust 2015.

    Koj k**** je mel voznik avta prehitevat v desn ovink sredi zozanja ceste???

  • 23:40 7. Avgust 2015.

    helikopter pošljejo šele po pregledu poškodb, če ugotovijo potrebo....ob vsaki nesreči ne kličejo helikopterja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.