Motorist trčil v jelena

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Voznik motorja je na Primorskem trčil v jelena in se huje poškodoval.
Oglej si celoten članek

Danes nekaj po osmi uri zjutraj je 42-letni voznik motornega kolesa, doma z okolice Škofje Loke vozil od Slapa od Idrijci proti Dolenji Trebuši. Na ravnem delu ceste je trčil v jelena, ki je nenadoma skočil na vozišče. Po poročanju centra za zaščito in reševanje je po nesreči nezavesten obležal v obcestnem jarku.

V nesreči se je motorist hudo telesno poškodoval, zato je bil z reševalnim vozilom odpeljan na zdravljenje v šempetrsko bolnico. Policisti bodo o dogodku napisali poročilo na pristojno okrožno državno tožilstvo, so sporočili iz policijske uprave Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:15 25. September 2011.

    Če je tam , kje, postavljen znak s srnico, ki skače, je vsekakor kriv jelen. Ker ni srnica.

  • 14:16 24. September 2011.

    Policisti bodo o dogodku napisali poročilo na pristojno okrožno državno tožilstvo, so sporočili iz policijske uprave Nova Gorica.ssSedaj mi ni …

  • 14:04 24. September 2011.

    Se je jelen poškodoval?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.