Motorist po treh dneh izgubil boj za življenje

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Zaradi posledic nesreče, ki se je v torek zgodila v Levcu, je umrl 33-letni motorist, doma iz Italije.
Oglej si celoten članek

Poškodbe 33-letnika so bile prehude. Udeležen je bil v prometni nesreči, ki se je zgodila 22. maja v Levcu.

Kot je pojasnila Milena Trbulin iz Policijske uprave Celje, je motorist tega dne vozil iz smeri Celja proti Žalcu. V Levcu je v krožnem križišču najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti padel in trčil v robnik, kjer je obležal.

To je letos sedma smrtna žrtev prometnih nesreč na Celjskem. Skupno je na naših cestah letos umrlo 28 ljudi.

Nepravilno prehiteval

Nekaj po 18. uri se je nesreča z udeležbo motorista zgodila tudi v naselju Studence v Občini Žalec. Motorist je prehiteval kombinirano vozilo, zaradi premajhne bočne razdalje pa je vanj trčil in padel po vozišču. Pri tem se je huje poškodoval, njegova sopotnica pa lažje. Motorista so odpeljali v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.