Moški umrl v bolnišnici

Foto: PGE Krško požar krško Foto: PGE Krško požar krško Foto: PGE Krško požar krško Foto: PGE Krško požar krško
V Krškem je dopoldne zagorelo v starejši stanovanjski hiši, v kateri je bil v času požara moški.
Oglej si celoten članek

Hudo poškodovanega 54-letnika so reševalci odpeljali v bolnišnico, moški pa je po zadnjih informacijah Policijske uprave (PU) Novo mesto umrl.

Gasilci, na delu jih je bilo približno 15, so požar že pogasili, so za Žurnal24 povedali pri PGE Krško (Poklicna gasilska enota Krško) in dodali, da so postavili požarno stražo.

Vzrok za izbruh požara še ni znan, tako kot tudi ne vzrok smrti moškega, ki je bil v času požara v stanovanjski hiši. Ali je umrl zaradi požara, bo znano po opravljeni obdukciji, pravijo na PU Novo mesto.

Zaradi gašenja je bila nekaj časa zaprta Cesta krških žrtev med policijsko postajo in zdravstvenim domom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.