Moški hudo pretepel žensko z otrokom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški je v noči na torek v stanovanju ob prisotnosti otroka davil in pretepal svojo partnerico. Moškega so pridržali, preiskavo okoliščin kaznivega dejanja poskusa uboja pa še nadaljujejo.
Oglej si celoten članek

V noči na torek so policisti na novomeškem operativno-komunikacijskem centru iz Krškega prejeli klic na pomoč. Na kraj so takoj napotili več policijskih patrulj.

Na kraju so policisti našli poškodovano in prestrašeno žensko z otrokom. Po prvih ugotovitvah jo je nekdanji partner ob prisotnosti otroka močno pretepel, davil ter jo telesno poškodoval, nato pa odšel s kraja kaznivega dejanja.

Policisti so 26-letnika pozneje izsledili, mu odvzeli prostost in ga pridržali. Novomeški kriminalisti tudi danes nadaljujejo preiskavo okoliščin kaznivega dejanja poskusa uboja. Osumljenca so v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj in prekrškov z elementi nasilja. Po zaključenem postopku ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:00 23. April 2013.

    Uporabnik @murderone: eno je, če se na spletnih komentarjih zbadamo ali celo žalimo in zmerjamo tako ali drugače: drugo pa …

  • 17:30 23. April 2013.

    Če je bil šved al pa cigo zakaj so ga ustavili ?Se vsaj ne bi več množili!<br />Tretji reich se …

  • 14:03 23. April 2013.

    Si prepričan? Kaj pa če je bil Šved?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.