Mobilni paketi: noro, kaj dobiš za deset evrov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Bob je odgovoril na ponudbo, ki jo je pripravil novi mobilni operater Hofer Telekom oziroma HoT.
Oglej si celoten članek

Hofer Telekom, ki je prišel na trg sredi maja , je že precej prevetril ponudbo na trgu. 

Še pred prihodom je količino prenosa podatkov v paketih občutno povečal Telemach,  pred kratkim smo poročali o boju med paketi za sedem evrov, saj so obstoječi ponudniki podvojili vkjučene količine. Zdaj se nova fronta odpira pri približno desetih evrih. 

Nizkocenovni ponudnik Bob je pripravil paket, ki konkurira Hoferjevemu paradnemu paketu HoT Maxi. Bob za en evro manj ponuja skoraj dvakrat toliko klicev in sporočil ter pet gigabajtov prenosa podatkov manj, a po dvakrat višji hitrosti. Občutno cenejše je tudi zvišanje hitrosti. Je pa na drugi strani SIM-kartica bistveno dražja, saj stane 14,90 evra, medtem ko pri HoT stane le 1,99 evra. Razlika se prek nižje cene paketa povrne v dobrem letu. 

Foto: zurn Paketa za deset evrov

Vip bob je sicer naročniški paket, pri Hot pa gre za predplačniški paket, ki omogoča izbiro tarife in samodejno polnjenje dobroimetja. To pomeni, da dodatno plačljivo storitev pri Bobu koristite in nato plačate z računom konec meseca, pri HoT pa morate najprej zagotoviti dobroimetje in nato storitev lahko koristite. HoT sicer omogoča veliko različnih možnosti polnjenja računa. 

Je pa med ponudbama še ena bistvena razlika, saj je ponudba VIP Bob časovno omejena le do konca meseca. Obstoječi uporabniki Boba lahko paket sklenejo z poslanim SMS sporočilom, medtem ko potrebujejo novi naročniki kodo, ki jo lahko dobijo le obstoječi uporabniki Boba tako, da pošljejo SMS sporočilo s ključno besedo "vip" na 4333.

V obeh paketih MMS sporočila niso vključena. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:46 12. Junij 2017.

    @Hi5 / 10.06.2017, 11:49<br /><br />Sam sem se začel izogibat Lidlu, ker ima občutek,da te tudi tu znajo krepko olupiti. …

  • 13:46 10. Junij 2017.

    HoT ima MMS vendar plačljive. <br /><br />Tukaj si lahko prebereš njihov odgovor:<br />Spoštovani gospod Pivk,<br /><br />zahvaljujemo se vam …

  • 12:51 10. Junij 2017.

    Tako Hot kot Bob imata MMS posebej plačljive.Sicer je bob super...paket brezplačno sam zamenjaš, pa tudi adijo jim lahko kadarkoli …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.