Mladostniki so se sami spravili v nevarnost

Policisti ugotovili, da je šest mladostnikov samih odvezalo verigo, s katero je bil privezan lesen podest na Dravi.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo že poročali, da so morali gasilci z Drave reševati šest otrok, starih od 10 do 15 let. Po ugotovitvah policije so mladostniki najprej skakali po vstopno-izstopnem lesenem podestu na reki Dravi, nato pa so odvezali verigo, s katero je bil podest priklenjen.

Zoper štiri obdolžilni predlog

"Reka je leseni podest odnesla s tokom, kar so k sreči opazili drugi ljudje in o tem prisebno in pravočasno obvestili pristojne službe. Nemudoma so posredovali gasilci, ki so s svojim čolnom potisnili podest k nabrežju in rešili vse nadobudneže," poročajo na Policijski upravi Maribor.

Policisti niso ugotovili elementov kaznivega dejanja, so pa ugotovili elemente prekrška. Zoper štiri mladostnike, ki so že dopolnili 14 let, bodo podali obdolžilni predlog, o ravnanju dveh, ki še nista stara 14 let, pa bodo obvestili Center za socialno delo v Mariboru. O vsem skupaj so obvestili tudi starše mladostnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.