Mladoletniku zasegli avto in poklicali CSD

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Mladoletnemu kršitelju so avtomobil zasegli.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so včeraj med kontrolo prometa v kraju Dole okoli 19. ure zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila Opel astra.

Ugotovili so, da gre za mladoletnega voznika brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ki je poleg tega vozil neregistriran in nezavarovan avtomobil.

Na avtomobilu je bila celo nameščena registrska tablica, ki pripada drugemu vozilu, avtomobil pa je bil tehnično neizpraven, z neustreznimi pnevmatikami, v njem ni bilo predpisane opreme.

Kot so pojasnili, so mladoletnika predali uslužbencem pristojnega centra za socialno delo, avtomobil so zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 23:00 24. Maj 2024.

    Tisti Cigan , ki ga je Drnovšek preselil v Roje , je , ko je bil trenutno v azilu v …

  • 22:56 24. Maj 2024.

    Če bi ga mal s pendrekom nalomil ne bi bilo nč hudga !

  • 16:05 24. Maj 2024.

    Cigojnarji vozijo brez izpita. Kako pa naj naredijo izpit, če so pol ali nepismeni? Kako naj vozijo po predpisih in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.