Mladoletnica poklicala policijo, tega je obtožila starše

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mladoletna Poljakinja je v ponedeljek policistom v Brežicah prijavila, da jo starša maltretirata, sta do nje psihično nasilna in sta ji vzela telefon.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto, je 14-letnica trdila, da je bila zaradi odvzema telefon pod hudim stresom in prestrašena.

Policisti so opravili razgovor najprej z njo, potem pa še s starši. Ugotovili so, da je prišlo do spora zaradi prekomerne uporabe mobilnega telefona. Starši so ji odvzeli telefon, kar jo je tako razburilo, da je poklicala policijo.

14-letnici so policisti pojasnili, da je ena od vlog staršev tudi vzgoja in da v tem primeru ne gre za kaznivo dejanje ali prekršek.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:23 3. September 2024.

    Je tam na STA še kaj bolj bizarnega za poročanje..

  • 16:12 3. September 2024.

    Ko manka novic se pač izmisliš eno - Poljakinja v Brežicah klicala policijo... seveda... a ste tolk nizko padli????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.