Mladoletna fanta in punci ukradli avto, to je bil šele začetek ...

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Vsi udeleženi so jo odnesli brez poškodb.
Oglej si celoten članek

V Celju je včeraj mladoletnik zaradi neprilagojene hitrosti silovito trčil v tri vozila. Kot so sporočili s policije, je za volanom sedel mladoletni voznik, ki je v križišču Čopove in Ljubljanske ulice povzročil hudo nesrečo. Ta je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal iz smeri centra mesta in v križišču ulice silovito trčil v tri stoječa vozila. V nesreči na srečo ni bil nihče poškodovan.

Vozilo je bilo ukradeno, sodelovali tudi dve dekleti

V nadaljevanju je policija ugotovila, da sta mladoletna voznik in sopotnik osebno vozilo ukradla na mariborskem območju, kjer so tudi vlomili v en objekt. Pri kraji sta sodelovali tudi dve mladoletnici, ki v času nesreče nista bili prisotni v avtomobilu. Mladoletnici je policija kasneje izsledila v enem izmed trgovskih centrov. Vse udeležence bodo kazensko ovadili. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:23 22. Junij 2023.

    Za te štiri je najboljša terapija informacija iz prve roke. Namlatit in nikoli več ne bodo kaj takega naredili , …

  • 06:13 22. Junij 2023.

    Sedaj pa vsem odvzet pravico do otroškega dodatka, finančne pomoči in socialnih transferjev. Staršem pa naložit stroške za povzročeno škodo, …

  • 14:31 21. Junij 2023.

    Sezona "turistov" iz Dolenjsko-novomestne okolice se je zacela.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.