Mladi voznik divjal s premijskim avtom

Foto: Saša Despot BMW X5 xDrive50e
Foto: Saša Despot BMW X5 xDrive50e
V naselju je z BMW X5 vozil s hitrostjo kar 146 km/h.
Oglej si celoten članek

"Policisti Postaje prometne policije Maribor so danes ponoči izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom na Koroškem mostu v Mariboru. Nekaj čez polnoč so ugotovili prekoračitev hitrosti vozniku začetniku, ki je vozil osebni avtomobil  BMW X5. Voznik je na delu ceste v naselju, kjer je hitrost s postavljeno prometno signalizacijo omejena na 70 km/h, vozil s hitrostjo kar 146 km/h," so sporočili policisti. 

Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na sodišče. Predpisna sankcija za ugotovljeni prekršek je globa 1.200,00 € in stranska sankcija 18 kazenskih točk, kar pomeni prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 22:06 14. Junij 2024.

    In še nekaj, en 61 letnik se je danes ubil na cesti. Ta je gotovo vozil po pravilih policije....

  • 22:05 14. Junij 2024.

    Policija naj gre ponoči raje spat, da bo ob urah, ko hodijo otroci v šolo, malo bolj prisotna. Saj jih …

  • 20:49 13. Junij 2024.

    Denarna kazen ,polovička 600€,noro smešno, če vozi vozilo za 100 tisočakov ni problem 600€. Zarubit vozilo(kot v Avstriji) na dražbi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.