Mlada voznica na prehodu zbila pešca

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Mlada voznica je na Ptuju na prehodu za pešce trčila v moškega, ki je utrpel hude poškodbe. V Mariboru pa so trije odrasli moški okradli 14-letnika. Škoda znaša okoli 130 evrov.
Oglej si celoten članek

Komaj 19-letnica s Ptuja je pred dnevi na Ptuju po razvrščanju na levo smerno vozišče zapeljala na prehod za pešce, ki ga je v tistem trenutku z njene desne strani prečkal 39-letni moški iz okolice Ptuja.

Z avtomobilom je trčila v moškega, ki ga je odbilo v vetrobransko steklo vozila, nato pa je padel na vozišče. Zaradi hudih poškodb so ga odpeljali v splošno bolnišnico Ptuj. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti bodo policisti zoper voznico podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Moški okradli 14-letnika
V Mariboru pa so pred tremi dnevi trije moški okradli 14-letnika. Ta se je z družbo nahajal na Glavnem trgu v Mariboru, ko so do njih pristopili trije neznani moški in jih prosili, če posodijo kaj denarja. 14-letnik je iz denarnice enemu izročil kovanec. Ko so neznanci opazili, da ima fant v denarnici še več denarja, so ga ponovno prosili zanj. Ko fant tega ni storil, ga je eden izmed neznancev udaril po roki in mu iztrgal denarnico, v kateri je imel okoli 130 evrov. Moški so potem pobegnili neznano kam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.