Mlada voznica čelno trčila v tovornjak

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Na regionalni cesti iz smeri Zavrča proti Ptuju, v bližini gradu Borl, sta nekaj po 13. uri trčila tovornjak in osebno vozilo v katerem je umrla 20. letna študentka.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti 20-letne voznice osebnega avtomobila, ki je vozila po regionalni cesti iz smeri Zavrča proti  Ptuju.

Zaradi neprilagojene hitrosti in spolzkega cestišča je 20-letnico je zaneslo na nasprotno stran  vozišča,  po katerem je pravilno pripeljal 25-letni hrvaški državljan, voznik tovornega avtomobila hrvaških registrskih oznak. Cesta je na tem predelu precej ozka, zato je mlado voznico pri izogibanju najverjetneje zaneslo na bankino, nato pa nazaj v tovornjak, poroča dopisnik Dela.

Vozili sta čelno trčili, voznica, ki je bila v vozilu sama, pa je ostala ukleščena v vozilu. Njene poškodbe so bile tako hude, da je na kraju nesreče umrla.

V letošnjem letu je to 19 smrtna žrtev na cestah na območju PU Maribor. V primerljivem obdobju lanskega leta je bilo smrtnih žrtev 21, toliko jih je bilo tudi ob koncu lanskega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.