Miniranja do 15. maja

Foto: Žurnal24 “Zaradi zamud pri delu žal miru ob nedeljah ne bo; škodo prijavite v roku 48 ur,
Poglabljanje akvatorija. Do zdaj le ena prijava škode.
Oglej si celoten članek

“Do zdaj se je glede škode na objektu zaradi miniranja morskega dna pri nas oglasil le en krajan,” pravi Vida Gračnar, predsednica Krajevne skupnosti (KS) Koper Center. Kot je znano, v koprskem akvatoriju poglabljajo morsko dno, da bi omogočili prihod največjih potniških ladij.

V petek je po desetdnevni prekinitvi zaradi čiščenja morskega dna izvajalec del na potniškem terminalu Primorje iz Ajdovščine znova začel dela. Miniranja bodo potekala skladno z rudarskim projektom in dogovorom s KS Koper Center, in sicer na manjši površini, večkrat na dan in z uporabo manjše količine eksploziva. Vse do 15. maja bodo minirali med 9. in 19. uro, le na praznična dneva – 27. aprila in 1. maja – eksplozij ne bo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.