Mesarsko klanje za predplačnike

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bob. Novi nizkocenovnik za mobilno telefonijo.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. Simobil je včeraj predstavil nizkocenovnega ponudnika mobilne telefonije Bob. Ta ne uporablja klicne številke 040, ampak ima svojo: 068. Paketa Bob poleg tega ni mogoče kupiti v Simobilovih trgovinah, temveč le na bencinskih črpalkah in poštah ter v nekaterih trgovinah. Tudi klicni center je popolnoma ločen in plačljiv.

Bob nima vezave ali naročnine, a tudi subvencioniranih telefonov ne, telefoni, ki jih ponujajo v prosti prodaji, pa 
niso zaklenjeni.

Iste postaje, drugo omrežje!

Uporabnikom Simobila se klici v omrežje Bob upoštevajo kot klici v drugo omrežje, čeprav je lastnik blagovne znamke Bob Simobil in ta uporablja njegovo omrežje. Hitrost prenosa podatkov za bobovce je omejena na 7,2 megabita na sekundo, za šest evrov pa je mogoče dokupiti gigabajt prenosa podatkov.

Uporabniki Boba ne morejo plačevati z Moneto, lahko pa svojo številko prenesejo h kateremu drugemu operaterju; prav tako je mogoče od drugih operaterjev prenesti številko k Bobu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:00 8. November 2011.

    Nekateri mešajo jabolka in hruške. Ti isti najbrž tudi obtožujejo operaterja za komercialna sporočila, ki jih dobivajo na svoj mobilnik, …

  • 11:19 8. November 2011.

    Najbolj zanimiv je tisti drobni tisk in pa zvezdice pod cenikom. Zopet zavajanje Simobila, cene pa če pogledaš konkurenco sploh …

  • 10:01 8. November 2011.

    dokler res ni konkurence ,se bojo dogovarjali in neke posebne razlike za plačevanje zraka nebo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.