Mercator opozarja: Ta nagradna igra ni naša!

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
"Naključno ste izbrani kot kandidati za sodelovanje v tej raziskavi, osvojitev darilne kartice v vrednosti 500 evrov," piše v objavi za nagradno igro.
Oglej si celoten članek

"Sama raziskava vam bo vzela le eno minuto časa in Mercator Supermarket vam bo za vaše mnenje močno hvaležen, saj odpira novo trgovino v Ljubljani," še piše v nagradni igri, ki jo je na Facebooku všečkalo že več kot enajst tisoč ljudi. 

 

Za sodelovanje morate odgovoriti na štiri vprašanja. A v najboljšem sosedu zanikajo, da bi nagradno igro organizirali oni: "Pozor, na spletu spet kroži nagradna igra, v kateri naj bi Mercator podelil 500 evrov, vendar ne gre za našo aktivnost."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • Všečke se drgač da kupt. Bi blo treba pogledat všečke ampak grem stavt da je marsikater profil teh všečkarjev ponarejen/izmišljen.

  • 00:37 6. Januar 2016.

    dokaz da imamo veliko glu**ih pa naivnih ljudi

  • 19:25 5. Januar 2016.

    Neverjetno ,da je toliko oseb nasedlo takšnim nategam !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.