Mercator bo točil gorivo

Foto: Žurnal24 (Foto: Bobo)
Mercator se po neuradnih podatkih Financ dogovarja tako s Petrolom kot En plusom. Pri največjem trgovcu in v Petrolu informacije zanikajo.
Oglej si celoten članek

Mercator se namerava v Sloveniji v kratkem lotiti tudi prodaje tekočih goriv, je predsednik uprave Žiga Debeljak napovedal pred kratkim. Po neuradnih informacijah Financ se dogovarjajo tako s Petrolom kot En plusom, uradno pa po navedbah časnika pri slovenskem trgovcu pravijo, da z nikomer.

Vstop na trg prodaje goriv je Mercator po pisanju Financ napovedal že leta 2004, ko ga je vodil Zoran Janković, ki je takrat s Petrolom pod vodstvom Janeza Lotriča podpisal pogodbo o sodelovanju, a se, razen pri nabavi nenaftnega blaga, ni nikoli uresničila.

Medtem ko viri Financ na Petrolu trdijo, da ta pogodba še velja, v Mercatorju pravijo, da "nimajo sklenjenih nikakršnih dogovorov z nikomer in tudi v zvezi s tem niso sprejeli še nikakršnih odločitev". Da se o tem še ne pogovarjajo, trdijo tudi v Petrolu, vendar viri časnika pravijo drugače. Omenjajo tudi, da naj bi se Mercator že pred časom dogovoril tudi za sodelovanje z En plusom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.