Med smetmi so našli truplo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Stari Gori so včeraj dopoldne smetarji med odpadki našli moško truplo.
Oglej si celoten članek

Smetarji, ki na smetišče v Staro Goro med Rožno Dolino in Ajševico dovažajo smeti, so naleteli na grozljiv prizor, poročajo Primorske novice. Med odpadki so naleteli na moško truplo; o najdbi smo poročali tudi na našem portalu, a poročila policije so bila skopa. Povedali so le, da gre za 59-letnega moškega z območja Nove Gorice.

Na deponiji je kmalu po odkritju mrgolelo policistov, kriminalistov in preiskovalcev, ki še iščejo odgovore na vprašanje, ali gre za umor. Na truplu, ki so ga včeraj po opravljenem ogledu kraja najdbe odpeljali na ljubljanski inštitut za sodno medicino, so našli sledi, ki bi lahko nakazovale na umor; najbolj zgovorna naj bi bila večja vbodna rana na zatilju.

Še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava, zato drugih podatkov v tej fazi preiskave javnosti ne moremo posredovati,” je včerajšnje sporočilo sklenil tiskovni predstavnik Policijske uprave iz Nove Gorice Dean Božnik.

Več informacij s strani policije še pričakujemo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.