Med raftanjem na Soči en umrl, dva poškodovana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pri naselju Trnovo ob Soči se je zgodila nesreča, v kateri je eden od udeležencev raftanja umrl.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Nova Gorica so bili nekaj pred 12. uro obveščeni, da se je na reki Soči pri naselju Trnovo ob Soči zgodila nesreča. "Po prvih podatkih se je nesreča zgodila med raftanjem po reki Soči od vstopne točke Boka (občina Bovec) proti izstopni točki Trnovo 1 pri naselju Trnovo ob Soči (občina Kobarid)," so sporočili. 

Med raftanjem je prišlo do nesreče, v kateri je en udeleženec umrl. Kljub takojšnjemu nudenju prve pomoči je na kraju umrl. Dva udeleženca sta bila telesno poškodovana.

Na kraju so bile poleg policistov in kriminalistov tudi druge pristojne službe: gorski reševalci GRS Tolmin, gasilci PGD Kobarid in reševalci NMP ZD Tolmin. O dogodku so obvestili tudi Okrožno državno tožilstvo in preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Novi Gorici ter druge pristojne inšpekcijske službe. 

"Okoliščine nesreče, v kateri je glede na sedanje podatke umrl tuj državljan, policija v tem trenutku še preiskuje, zbira dodatna obvestila in opravlja druga nujna preiskovalna dejanja. Več podrobnosti o nesreči bomo širši javnosti lahko posredovali po zaključku preiskave," so še sporočili s PU Nova Gorica.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.