Med igranjem šaha poskus uboja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Šahist se je tako razvnel, da je z nožem zabodel svoja soigralca. Kasneje se je vrnil z lesenim kijem.
Oglej si celoten članek

Trije moški so včeraj zvečer v eni izmed sevniških gostiln igrali šah, vendar so stvari očitno ušle izpod nadzora.

Prišlo je do prepira, nakar je 55-letni Sevničan z nožem zabodel 49-letnega soigralca v predel prsi, 45-letnega pa v roko.

Petinpetdesetletnik je nato lokal zapustil, vendar le za toliko časa, da si je priskrbel novo orožje. Vrnil se je z doma izdelanim lesenim kijem, s katerem naj bi 45-letnika udaril po glavi.

Razvnetega šahista pridržali

"Oba poškodovana so odpeljali v bolnišnico – po podatkih zdravstvenih delavcev nihče od njiju ni v življenjski nevarnosti. Osumljenca so policisti v hitri intervenciji na kraju dogodka prijeli in v skladu z zakonom o kazenskem postopku pridržali," so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Petinpetdesetletnika bodo ovadili zaradi suma poskusa uboja. V preteklosti so policisti z njim že imeli opravka zaradi povzročitve lažje telesne poškodbe in družinskega nasilja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.