Med hišno preiskavo policisti našli zaboje, v njih je bilo to ...

Foto: PU Maribor zaseg prepovedane droge Foto: PU Maribor zaseg prepovedane droge
Policisti PU Maribor so opravili hišno preiskavo pri 43-letnemu moškemu in mu zasegli prepovedano drogo in orožje.
Oglej si celoten članek

Policisti kriminalisti Policijske postaje Maribor II so v sredo odvzeli prostost 43-letnemu moškemu iz območja Kungote. Moškega so s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po I. odstavku, 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1), privedli k dežurni preiskovalnemu sodniku iz Okrožnega sodišča v Mariboru. Ta je zoper 43-letnika odredil pripor.

Policsti so med hišno preiskavo zasegli okrog 50 kilogramov prepovedane droge konoplje, več rastlin prepovedane droge konoplje dolžine od 120 do 220 centimetrov, prepovedano drogo LSD, 323 gramov produktov in ekstraktov iz konoplje, posušene rastlinske delce, ki so vsebovali prepovedano drogo Psilocibin, in druge predmete ter gotovino, za katero se sumi, da je bila pridobljena s preprodajo prepovedanih drog.

Foto: PU Maribor zaseg prepovedane droge

Prav tako so policisti med hišno preiskavo našli in zasegli prepovedano hladno orožje  – bokser.

Zoper kršitelja bodo zaradi kršitve določil Zakona o orožju uvedli prekrškovni postopek z izdajo odločbe v hitrem postopku. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.