Mati zabodla in zadušila štiri otroke

Ena od najhujših družinskih tragedij na Češkem: mati naj bi svoje štiri otroke ranila z nožem in jih nato zadušila.
Oglej si celoten članek

Moški je v petek prišel na policijsko postajo v češki Polički in dejal, da njegova partnerica leži na tleh, nezavestna v mlaki krvi.

Policija je v hiši našla štiri umorjene otroke, njihova 36-letna mati pa je bila polna ureznin, hotela se je obesiti. Prepeljali so jo v bolnišnico.

Najmlajši imel le dva meseca

Policija sumi, da je ženska otroke najprej večkrat zabodla, usodna pa je bila zadušitev, je pokazala obdukcija. Dve deklici in dva dečka so bili stari deset, osem in sedem let, najmlajšemu pa je bilo le dva meseca, poročajo češki mediji.

Kaj bi se lahko dogajalo za štirimi zidovi, ne vedo povedati niti sosedje, saj se je družina v hišo preselila le štiri dni pred tragedijo.

Mamo so že obtožili umora, trenutno pa je v bolnišnici, kjer jo nadzoruje policija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.