Maser jo je spolno nadlegoval

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zagrebško sodišče je zaradi spolnega nadlegovanja obsodilo znanega maserja, potem ko sta svoji zgodbi izpričali dve prijaviteljici.
Oglej si celoten članek

V hrvaških medijih odmeva zgodba žrtve spolnega nadlegovanja maserja iz Zagreba. "Ležala sem na stolu za masažo. Oblečene sem imela samo hlačke. V nekem trenutku sem začutila njegov spolni organ. Ko sem pogledala proti njemu, je hitro dvignil hlače in dejal: Oprosti, malo sem se vznemiril," je povedala mlada ženska, ki je doživela spolno zlorabo s strani znanega zagrebškega maserja Victorja A, ki ga je obiskala zaradi bolečin v križu.

Že več let dela v Zagrebu

66-letnik, ki se je moral na sodišču soočiti z obtožbami spolnega nadlegovanja, po pisanju hrvaških medijev že več let živi in dela v Zagrebu. 

Ženska, ki je prijavila dogodek iz septembra 2014, je povedala še, da se ji je ravnanje maserja že pred tem zdelo preveč intimno, a da je vse skupaj kulminiralo, ko je na svoji koži začutila njegovo splovilo. Ko je po dogodku prišla domov, je o vsem skupaj povedala svojemu partnerju, ki jo je spodbudil, da je dogodek prijavila policiji. 

Javila se je še ena žrtev

Med procesom se je pokazalo, da prijaviteljica ni edina žrtev. Na zatožno klop je tožilstvo pozvalo še eno klientko, ki je potrdila, da se ji je zgodilo enako.

Zagrebško sodišče je moškemu prisodilo štiri mesece pogojne kazni s poskusno dobo enega leta. Če obsojeni tem času ne bo ponovil dejanja, mu ne bo potrebno v zapor. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.