Maribor: "Čudež, da ni bilo žrtev!"

Foto: Profimedia
Zrušil se je del strehe športne dvorane.
Oglej si celoten članek

V Mariboru se je popoldne porušil del strehe objekta; po poročanju časnika Večer gre za streho Športne dvorane Vrbanska. Po navedbah mariborske policijske uprave se pri tem po doslej znanih informacijah ni nihče poškodoval, je pa nastala materialna škoda, ki po prvih ocenah znaša pol milijona evrov.

Policisti so bili o porušenju strehe obveščeni okoli 15.45. "Policisti so kraj dogodka zavarovali in bodo opravili ogled kraja, ko bodo razmere to omogočale. Trenutno pa intenzivno zbirajo obvestila ter nadaljujejo ugotavljanje vzroka," so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Po poročanju časnika Večer (omenjajo "čudež, da ni bilo smrtnih žrtev") se je porušil strop oz. streha v Športni dvorani Vrbanska, ki je trenutno sredi sanacijskih del. Sodi k Zavodu Antona Martina Slomška Maribor, ki med drugim obsega vrtec, osnovno šolo in gimnazijo.

Kot je za časnik povedal ravnatelj Škofijske gimnazije Antona Martina Slomška Samo Repolusk, se je strop porušil, ko je bila dvorana prazna. Dvorana bo nekaj časa neuporabna. Zrušil se je tako velik del strehe, da je ne morejo zakriti niti s ponjavo, da bi zaščitili notranjost pred dežjem, še piše Večer.

xxx

Slovenija Kakšna tragedija: 19-letnik v Mariboru padel z balkona in umrl

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.