Mama štiri leta prostituirala hčerki

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Preiskovalni sodnik v Karlovcu je za 44-letnico odredil pripor zaradi suma, da je od leta 2008 do junija 2012 več osebam nudila spolne usluge svojih dveh hčera v zameno za denar.
Oglej si celoten članek

Preden je preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Karlovcu za osumljenko odredil pripor, jo je zaslišalo hrvaško državno odvetništvo zaradi suma spolnega izkoriščanja dveh hčerk. Za zdaj ni znano, za kolikšne zneske je mati ponujala svoja otroka, niti od kod prihajajo. Prav tako ni znano, koliko sta dekleti stari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.