Mafijska sreda v Mariboru

Foto: Fotosmedia streljanje Maribor Foto: Fotosmedia streljanje Maribor Foto: Fotosmedia streljanje Maribor Foto: Fotosmedia streljanje Maribor Foto: Fotosmedia streljanje Maribor Foto: Fotosmedia streljanje Maribor
Parkirišče pokopališča Dobrava prizorišče zločina. Osumljenec izpuščen. Kaznivo dejanje trojnega poskusa umora in kaznivo dejanje hude telesne poškodbe.
Oglej si celoten članek

V sredo so se na parkirišču pokopališča Dobrava na Teznu štirje moški dobili, očitno da bi poravnali račune, razlaga Miran Šadl iz Policijske uprave Maribor. Med 22- in 28-letnima Mariborčanoma je prišlo do prepira oziroma pretepa, v katerem je 32-letni moški uporabil strelno orožje, pištolo.

"Proti trojici je izstrelil več nabojev. Eden je ostal nepoškodovan, dva od njiju je ranil. Enega v nogo, drugega pa v nogo in vrat. Trojica je moškemu odvzela orožje in ga hudo pretepla. Utrpel je hude poškodbe glave," pojasnjuje Šadl.  Trojica je poškodovanega pustila na parkirišču, sami so se odpeljali z osebnim avtomobilom. Trojico je v UKC Maribor kasneje pripeljal oče enega izmed njih. 32-letnega moškega, ki je bil, huje poškodovan pa so v bolnišnico pripeljali z reševalnim vozilom.

Kriminalisti primer obravnavajo kot poskus trojnega umora in kot kaznivo dejanje hude telesne poškodbe, ki so jo storili trije osumljenci. Dva poškodovana moška sta še vedno v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor na zdravljenju. Medtem so policisti nepoškodovanega moškega v sredo pridržali, zdaj pa je že na prostosti.

O vzroku za kaznivo dejanje Šadl pravi, da gre verjetno za obračun med dvema kriminalnima združbama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:28 27. Oktober 2013.

    to je vse namena politikov...če vprašavo psihologe bomo videli da je vse to samo spremljava pokvarjenih dejanaj skorupirane vlade.

  • 19:14 26. Oktober 2013.

    dobri so- z golimi rokami so ga onesposobili, ko je bil oborožen,in to celo po tem,ko sta bila dva lažje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.