Mačeha iz pekla

Petnajstletnica tehtala le slabih 32 kilogramov. Oče in mačeha sta jo zlorabljala in stradala.
Oglej si celoten članek

Petnajstletno dekle iz Wisconsina se je rešilo iz doma, ki je bil zanjo hiša groze, prejšnji teden. Oblečena je bila samo v pižamo, bila je bosa, ko so jo opotekajočo se po ulici našli mimoidoči, ki so poklicali pristojne oblasti. Pobegniti ji je uspelo skozi okno, potem ko jo je mačeha pahnila po stopnicah.

Njenega očeta in mačeho bodo najverjetneje obtožili zaradi zlorabe in zanemarjanja. Petnajstletnico sta starša stradala, zapirala v klet, vgradila sta alarm, ki se je sprožil, če je želela odpreti vrata. Ni imela odstopa do kopalnice, šole ni obiskovala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.