Luksuz le za Popoviča

Foto: Barbara Milavec Župan Kopra Boris Popovič. Foto: Barbara Milavec Križarka Costa Favolosa. Foto: Barbara Milavec Piranski župan Peter Bossman Foto: Reuters Gana.
Poletje.
Vprašanje, kam na dopust, največ težav povzroča gospodarstvenikom.
Oglej si celoten članek

Dopusti. Župan Občine Piran Peter Bossman bo avgusta odpotoval v rodno Gano, kjer bodo v družinskem krogu praznovali 80 let njegove mame. Naslednji mesec svoj dopust načrtuje tudi koprski župan Boris Popovič, ki se bo odpravil na križarjenje s Costo Favoloso.

Križarka je na svoji promocijski vožnji nedavno obiskala Koper in očitno ga je navdušila. Novogoriški župan in državni svetnik Matej Arčon se je te dni z družino odpeljal proti Grčiji in Albaniji, vračal se bo čez Črno goro in Hrvaško, domov pa bo prišel do avgusta.

S prijatelji ali družino

Prometni minister Patrick Vlačič si bo avgusta, ko vlada ne bo zasedala, vzel deset dni dopusta, ki ga bo preživel v ožjem krogu svojih prijateljev. Kam jo bo mahnil, ne razkrije. Njegova strankarska kolegica in poslanka Breda Pečan bo najprej v Izoli gostila moževo sestrično in njeno hčerko, nato bo prvi vrnila obisk v Vojvodini, avgusta pa bo obiskala še sestro v Nemčiji. Opozicijski poslanec Zvonko Černač še išče pravo lokacijo za dopust, saj je ta naloga zahtevna, ker ima otroke, stare od šest pa do 17 let.

Ne vidijo se ven iz dela

Prvi mož novogoriškega Hita Drago Podobnik zaradi prezaposlenosti s triletnim programom sanacije te igralniške družbe tudi letos še ne načrtuje večtedenskega dopusta. Utrgal si bo zgolj dan ali dva za kratek oddih. “Glede na razmere, ki vladajo na gradbenem področju, in glede na zaposlenost trenutno še ne vem, niti kdaj niti kam grem na dopust. Najverjetneje bom šel avgusta, kam, pa se bom še odločil glede na to, koliko mi bo čas dopuščal,” pa pravi Anto Guberac iz Grafista.

Egonu Bandlju, prvemu možu Splošne plovbe, se prav tako še ni uspelo ukvarjati s svojimi poletnimi načrti. Pravi, da bo najverjetneje kar doma. Gregor Veselko, predsednik uprave Luke Koper, nam je zaupal le, da bo dopustoval z družino, delno v Sloveniji in delno v tujini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • jst
    12:15 16. Julij 2011.

    In Slovenija si bo najbolj odpočila ko poslancev nov:)

  • 12:01 16. Julij 2011.

    PS: Recimo NE janšizmu!

  • 12:01 16. Julij 2011.

    ...če bi morebiti gospod černač razmislil o kakšnem tednu ali dveh na zaprtem oddelku ljubljana-polje? utegnilo bi mu koristiti... :)))))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.