Lovca zadela kap

Foto: Žurnal24 main gorsko reševanje
Ob 9.25 je pri lovski koči pod Matajurskim vrhom nad vasjo Stržišče, občina Tolmin, lovcu postalo slabo, padel je v nezavest. Po zadnjih podatkih naj bi bil izven življenske nevarnosti.
Oglej si celoten članek

“Lovca naj bi v jutranjih urah zadela kap, ki pa še ni potrjena. Posredovala je helikopterska ekipa iz Brnika, ki je poškodovanca prepeljala v najbližjo bolnišnico. Moški se je nahajal v lovski koči nad vasjo Stržišče, nakar naj bi se ga lotila slabost,“ je zatrdil Miljko Lesjak, načelnik postaje GRS Tolmin.

Prvo pomoč so moškemu nudili prisotni. Zaradi težko dostopnega terena je posredovala dežurna ekipa GRS Brnik in helikopter Slovenske vojske, ki je obolelo osebo prepeljal v jeseniško bolnišnico

Kakšno je trenutno zdravstveno stanje lovca ni znano, bil pa naj bi izven življenjske nevarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.