Loto: Padla je sedmica!

Foto: Žurnal24 Loto loterija listek BOBO
V 86. krogu igre na srečo loto je bila izžrebana sedmica. Srečne številke so: 3, 5, 10, 15, 17, 32, 35.
Oglej si celoten članek

Dobili smo milijonarja. V 86. krogu igre na srečo loto je namreč padla sedmica, ki je bila vplačana v Logatcu. Tokrat so srečo prinesle številke 3, 5, 10, 15, 17, 32, 35, dodatna številka pa je bila 7.

Milijon evrov sicer ni najvišji predvideni znesek za sedmico. Vrtoglavi skladi za sedmico so v preteklosti v Sloveniji povzročili pravo loterijsko mrzlico, saj so se pred prodajnimi mesti Loterije Slovenije nabirale dolge vrste ljudi, ki so prišli preizkusit svojo srečo. Največji znesek doslej so v višini 766 milijonov nekdanjih tolarjev (danes bi bilo to nekaj več kot 3 milijone evrov) izžrebali julija 2005, drugi največji znesek v višini 687 milijonov je dobil srečneža tri leta prej, tretji po velikosti pa decembra 2004, in sicer v višini 513 milijonov nekdanjih tolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.