Lokomotiva je po trku iztirila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prečrpali so kar 56 ton bencina ...
Oglej si celoten članek

"V soboto ob 15.57 so iz centra vodenja prometa Slovenskih železnic poklicali Regijski center za obveščanje Koper in sporočili, da bi potrebovali pomoč gasilcev pri izvajanju požarne straže," sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Na železniški progi pod vasjo Bezovica v občini Koper se je namreč pokvarila lokomotiva s kompozicijo vagonov. Servisna lokomotiva, ki je prihitela na pomoč, pa je naredila še več škode, saj je trčila v okvarjeno.

Okvarjena lokomotiva je po trku iztirila in prišlo je do poškodbe podvozja na enem vagonu. Gasilci JZ GB Koper in PGD Pobegi-Čežarji so nudili tehnično podporo, razsvetljevali kraj dogodka, izvajali monitoring plinov in požarno varovanje. V nočnem času so se jim pridružili še gasilci iz PGD Babiči. Okoli 56 ton bencina so prečrpali strokovnjaki Petrola.

Grozljivo V Sloveniji: prve informacije o uboju partnerke Mama dveh otrok Njeno sporočilo rešuje življenja, nje pa ni več

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:30 11. September 2022.

    Jaooo, kaksni amaterji, ne mores verjeti!

  • 14:29 11. September 2022.

    Po vzoru iz Lepe njihove!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.