Ljubljana: Z masko na glavi se je odpravil na uničevalni pohod

Foto: Profimedia vlomilec maska glava tat Foto: Profimedia vlomilec maska glava tat Foto: Profimedia vlomilec maska glava tat
Včeraj zvečer so policisti prejeli obvestilo občanke, da je neznani zamaskirani osumljenec na parkiriščih ob Večni poti v Ljubljani poškodoval več vozil, tako da je z ostrim predmetom prerezal pnevmatike.
Oglej si celoten članek

Na kraj je bilo napotenih več patrulj. Policisti so 34-letnega osumljenca zalotili pri uničevanju enega od vozil, ga prijeli ter mu odvzeli prostost. Pri njem so našli tudi predmet, s katerim je rezal gume.

Z nadaljnjim zbiranjem obvestil so ugotovili, da je na enak način poškodoval deset vozil. Policisti s preiskavo nadaljujejo, tudi v smeri povezave z včerajšnjimi kaznivimi dejanji, ko je bilo na tem območju na enak način poškodovanih osem vozil.

O ugotovitvah so policisti obvestili pristojno državno tožilstvo. "Ob tem bi se zahvalili občanom, saj je njihova pozornost in obveščanje policije pripomoglo k temu, da so bila kazniva dejanja v kratkem času uspešno preiskana in je bilo preprečeno nadaljnje izvrševanje teh dejanj," so še zapisali.

Foto: Profimedia vlomilec maska glava tat

* Fotografije so simbolične.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:29 26. September 2024.

    Namen je bil da ga ujamejo pa zaprejo

  • 12:35 26. September 2024.

    Glede na vremensko napoved mislim,da išče brezplačno toplo sobo in hrano za čez zimo . Za takšne bi moral biti …

  • 10:08 26. September 2024.

    In kaj bo z njim? Najbrž je sedaj že na prostosti in spet brusi nož. Takega bi takoj priklenil k …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.