Ljubljana: Avto trčil v kolesarko in zbežal

Foto: PU Kranj Lesce, prometna nesreča, neznani kolesar Foto: Das Radfahrportal der Stadt Frankfurt am Main Kolesarska ulica Frankfurt
V petek okoli 17.50 se je v Ljubljani, v neposredni bližini avtobusnega postajališča 'Tržnica Moste' pripetila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena kolesarka in neznano vozilo.
Oglej si celoten članek

Neznani voznik osebnega avtomobila je vozil po Zaloški cesti, iz smeri Kajuhove ulice v smeri centra. V isti smeri je po kolesarski stezi vozila kolesarka, ki je zaradi drugih okoliščin padla.

Po njenem padcu pa naj bi po doslej znanih podatkih vanjo trčil neznani voznik. V trku se je kolesarka huje poškodovala, voznik osebnega vozila, pa je brez ustavljanja odpeljal naprej.
 
Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin prometne nesreče policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči in neznanem vozniku, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali Policijsko postajo Ljubljana Moste na telefonsko številko 01 586 76 00.

Foto: Das Radfahrportal der Stadt Frankfurt am Main Kolesarska ulica Frankfurt

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.