Lidl odpoklical izdelek: Pozor, če se pripravljate na piknik!

Foto: Profimedia Lidl Foto: Profimedia Lidl
Mikado distribucija in Lidl Slovenija obveščata potrošnike o odpoklicu izdelka Kania Ajvar blagi, 350 gramov proizvajalca Kania, zaradi neznačilnega videza in konsistence ta senzorično ni ustrezen.
Oglej si celoten članek

V odpoklic je zajet izključno izdelek Kania Ajvar blagi, 350 gramov z rokom uporabe do 31. avgusta 2026 in LOT številko L2326310107. Ostali izdelki niso zajeti v odpoklic.

Omenjeni izdelek je bil naprodaj pri podjetju Lidl Slovenija, kjer so izdelek takoj umaknili iz prodaje. Kupci ga lahko vrnejo v katerokoli Lidlovo trgovino. Kupnino bodo dobili povrnjeno tudi brez predložitve računa.

Podjetji Mikado Distribucija in Lidl Slovenija se vsem kupcem opravičujeta za nastale nevšečnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:00 19. Junij 2024.

    Kupujemo makedonskega od tam....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.