Lepi trenutki znanosti

Foto: Žurnal24 1. nagrada - Plamen v izgorevalniku le nekaj milisekund pred njegovim koncem. Foto: Žurnal24 3. mesto - Kristal cinkovega oksida v obliki zvezde, pritrjen na mrežo amorfnega Foto: Žurnal24 "Nano travnik", ki ga sestavljajo 60 nanometrov široke nanocevke iz cinkovega ok Foto: Žurnal24 "Nanokanjon" amiloidnih tkiv, ki imajo pomembno vlogo pri nevrodegenerativnih bo Foto: Žurnal24 Notranja struktura spužve. Foto: Žurnal24 Mikroskopske slike človeških kostnih celic, obarvanih na način, da se vidijo jed Foto: Žurnal24 Stopnišče v centru Moller v Churchill Collegeu. Foto: Žurnal24 Sadna mušica. Inženirski čudež na velikosti 40 mikronov. Foto: Žurnal24 2. mesto - Iskanje nepravilnosti na rezilu turbine s pomočjo maziva in ultravijo Foto: Žurnal24 Serija šestih posnetkov plamenov na novem tipu gorilnika, namenjenga zmanjšanju
Na univerzi v Cambridgeu so na fotonatečaju izbrali nekaj najboljših fotografij trenutkov, ki se dogajajo pri znanstvenih poskusih. Oglejte si jih v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.